Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний застосунок «Моя податкова» - це просто і зручно

опубліковано 01 травня 2024 о 15:40

Днями начальник Люботинської  державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Харківській області Ніна Фіновська провела тренінг з платниками податків.

Під час  заходу, було акцентовано увагу на зручності мобільного  застосунку «Моя податкова», який є дуже простим інструментом для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем.

Начальник ДПІ зазначила, що ДПС України продовжує працювати над вдосконаленням нового сервісу «Моя податкова». У разі виникнення запитань по роботі застосунку та наявності пропозицій щодо вдосконалення сервісів ДПС,  просимо їх надсилати за адресою infotax@tax.gov.ua або звертатися за телефоном 0 800 501 007. 

Окрім того, під час спілкування з платниками  були надані консультації стосовно нововведень, які запроваджуються для фізичних осіб - підприємців, у зв'язку з прийняттям Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану». 

Також були обговорені інші нагальні питання щодо умов оподаткування та сплати податків, подання звітності тощо.