Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відновлюємо Харківщину разом

опубліковано 28 березня 2024 о 14:45

В.о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Станіслав Гражевський провів координаційну нараду з експертами Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується Глобал Ком’юнітіз (Global Communities). Разом з керівником ГУ ДПС податкову службу представляли його заступник Світлана Подсоха і начальник відділу прогнозування та аналізу доходів місцевого бюджету управління економічного аналізу Яна Горюшкіна.

Під час наради йшлося про Програму комплексного відновлення Харківщини, яка визначає основні просторові, містобудівні, соціально-економічні пріоритети політики відновлення та включає комплекс заходів для забезпечення відновлення територій, що постраждали внаслідок збройної агресії проти України або в якій сконцентровані соціально-економічні, інфраструктурні, екологічні чи інші кризові явища.

Також, обговорили допомогу ГУ ДПС у Харківській області у реалізації Програми DOBRE. Податківці зауважили, що для успішного її впровадження необхідно відновлювати економіку та підтримувати бізнес.

«Співпраця Головного управління ДПС у Харківській області з Програмою DOBRE сприятиме відновленню постраждалих територій  та стійкому і збалансованому розвитку регіону», – зазначив Станіслав Гражевський.

Довідково: Програма DOBRE надає підтримку Харківській обласній військовій адміністрації та 10-ти територіальним громадам Харківської області у розробці програм комплексного відновлення регіону та, відповідно, територіальних громад, що постраждали внаслідок російської повномасштабної збройної агресії проти України. Більше інформації про діяльність Програми USAID DOBRE можна дізнатись у Facebook: https://www.facebook.com/decentralizationisdobre.