Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Освітній проєкт для підприємців: працюємо на результат

опубліковано 01 квітня 2024 о 14:35

Начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб-підприємців управління оподаткування фізичних осіб Головного управління  ДПС у Харківській області Крістіна Кольченко взяла участь у заключному бізнес – семінарі для молодих підприємців «Лабораторія успіху» на тему: «Твій шлях до успіху як підприємця».

Серія бізнес - семінарів проводилася у рамках програми «Школа малого бізнесу» протягом січня – березня поточного року за сприяння Харківської обласної військової адміністрації. Цей проєкт об’єднав представників органів державної влади, бізнесу і громадськості, науковців і викладачів Харківських ВИШів. Мета івентів - навчити громадян азам підприємництва, допомогти їм відкрити успішний бізнес.

Лектори та організатори проєкту покроково нагадали, як відкрити власну справу. Зокрема, Крістіна Кольченко акцентувала увагу на нюансах обрання спрощеної системи оподаткування під час реєстрації фізичної особи – підприємця, повідомила що зробити це можна в електронному вигляді, а також розповіла про можливість спілкування у подальшому з податковою через Електронний кабінет. 

Підприємці - початківці отримали відповіді на питання та поради від спікерів щодо організації  власного бізнесу.