Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівники Громадської ради обговорювали податкові аспекти діяльності соціальних підприємств

опубліковано 17 листопада 2021 о 16:21

Голова Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області Ігор Суханов, т.в.п. заступника голови Громадської ради – голова Комітету запобігання та протидії корупції Сергій Жук та експерт Громадської ради з соціального і медичного підприємництва Ганна Мороз спільно з представниками департаменту соціального захисту населення ХОДА взяли участь у Форумі з соціального підприємництва та корпоративної соціальної відповідальності.

Серед учасників Форуму були представники інститутів громадянського суспільства та органів місцевого самоврядування не тільки Харківщини, а й інших східних регіонів України. 

Організатори та учасники Форуму зібралися з метою визначити пріоритетні вектори розвитку екосистеми для підприємництва східних регіонів України.

Керівники Громадської ради під час зустрічі обговорювали податкові аспекти діяльності соціальних підприємств та проводили консультації з питань оподаткування. Зокрема, відповідали на питання щодо застосування РРО та ПРРО з 1 січня 2022 року, про податкову амністію,  щодо погашення податкового боргу, про можливість отримати податкову знижку тощо.