Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Освітній проєкт харківських податківців виходить на міжнародній рівень

опубліковано 25 листопада 2021 о 08:31

Фахівці Головного управління ДПС у Харківській області разом із Громадською радою при ГУ презентували власний освітній проєкт Tax_School_Kharkiv  на виставці «Освіта Харківщини».

Виставка «Освіта Харківщини» працює у приміщенні Палацу студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого. У її роботі беруть участь представники вищих навчальних закладів Харкова і Харківської області. Долучилися, також, університети зі Словаччини та  Чехії.  Захід відвідують студенти, учні старших класів та їхні батьки з метою ознайомитися з пропозиціями учбових закладів.

Із вітальним словом на церемонії відкриття виставки виступив в. о. заступника начальника Головного управління ДПС у Харківській області Євген Огієнко. Він побажав учасникам заходу та відвідувачам плідної роботи та ефективного нетворкінгу.

Презентували проєкт Tax_School_Kharkiv начальник управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Харківській області Людмила Охріменко та заступник начальника управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Харківській області Тетяна Шинкарьова. Податківці демонстрували відеоматеріали, знайомили присутніх із субсайтом taxschoolkharkiv.info та його структурою, консультували щодо курсів проєкту.

Також під час спілкування з відвідувачами виставки, фахівці податкової служби роздавали друковану продукцію та консультували стосовно одноразового (спеціального) добровільного декларування, податкової знижки  та змін у застосуванні РРО і ПРРО.