Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Навчальний івент від харківських податківців

опубліковано 25 листопада 2021 о 14:41

Фахівці Головного управління ДПС у Харківській області провели освітній захід для студентів та викладачів Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Ініціатором онлайн-спілкування виступила завідувач кафедри міжнародного бізнесу Ірина Дерід.  Модератор – гарант освітньо-професійної програми «Міжнародні фінанси» Ірина Шкодіна.

Про роботу податкової служби, результати діяльності та її досягнення, а також про  податкові нюанси розповідали керівники підрозділів Головного управління ДПС у Харківській області:  начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Аліна Мухамеджанова, заступник начальника управління податкового адміністрування фізичних осіб В’ячеслав Даценко та заступник начальника управління інформаційної взаємодії Тетяна Шинкарьова. Також до заходу долучилися представники Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області.

Зокрема, студенти дізналися про те, як стати держслужбовцем, які обов’язки та права є у фахівців податкової служби, що треба вміти та знати, щоб сумлінно працювати в команді ГУ ДПС. 

Також під час заходу висвітлювалися питання щодо отримання податкової знижки за навчання та можливості одноразового добровільного декларування громадянами своїх статків, отриманих без сплати податків.

Окремо студентам та викладачам вишу було презентовано власний навчальний курс податкової грамотності Головного управління ДПС у Харківській області - проєкт  TaxSchoolKharkiv.