Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перевірки на ринку підакцизної продукції

опубліковано 02 червня 2021 о 10:00

Фахівцями Головного управління ДПС у Харківській області постійно здійснюється контроль за суб’єктами підприємницької діяльності, які здійснюють реалізацію тютюнових виробів та алкогольної продукції на території м. Харкова та області.

Так, під час проведення фактичної перевірки господарського об’єкту, що належить приватному підприємцю «Г» і розташованому в Харківському районі Харківської області, з питань дотримання вимог законодавства, що регулює виробництво спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах, фахівцями відділу фактичних перевірок Головного управління ДПС у Харківській області встановлено факт реалізації та зберігання тютюнових виробів без наявності відповідної ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновою продукцією та без використання, належним чином зареєстрованого, реєстратора розрахункових операцій.

За результатами проведеної перевірки до приватного підприємця «Г» за встановлені порушення застосовані штрафні санкції на загальну суму 34,1 тис. гривен. Бізнесмен притягнутий до адміністративної відповідальності відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення.