Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 1,2 млрд грн військового збору – вклад платників податків Харківщини у Перемогу

опубліковано 25 листопада 2022 о 11:20

Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Василь Гладченко, за 10 місяців 2022 року до Зведеного бюджету перераховано 1 179,6 млн грн військового збору.  Ця сума перевищила минулорічні надходження за відповідний період на 8,3 млн гривень. Виконання завдання склало 101,1% (+13,2 млн гривень).

У жовтні поточного року платники податків Харківщини сплатили майже 120,0 млн грн військового збору,  що на 12,7 млн грн перевищує планове завдання.

Василь Гладченко зазначив, що кожен платник податків, який отримує легальні доходи і сплачує військовий збір, фінансово підтримує нашу армію і тим самим наближає Перемогу. Також він підкреслив, що серед факторів, які впливають на своєчасні надходження збору – висока податкова культура  суб’єктів господарювання та офіційне оформлення трудових відносин.

«Сьогодні ми всі працюємо на Перемогу! Якісне адміністрування податкових платежів задля підтримки економічної стабільності та фінансування оборонних заходів – головний пріоритет у роботі податкової служби», - зазначив очільник податкової служби регіону.