Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Харківщина: вклад у Перемогу - 1,5 млрд грн військового збору

опубліковано 16 січня 2023 о 13:06

Як повідомив  в. о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Василь Гладченко, протягом 2022 року платники Харківщини спрямували на потреби армії 1 493,5 млн грн військового збору. Зазначені надходження перевищили показник 2021 року на 18,8 млн гривень.  Доведене ДПС України завдання перевиконано на 79,0 млн гривень.

У Головному управлінні ДПС у Харківській області зауважують, що кожен платник, отримуючи легальні доходи та сплачуючи військовий збір, фінансово підтримує ЗСУ та обороноздатність нашої країни і тим самим  наближає Перемогу.

«Сьогодні Харків – є форпостом у цій жорстокій війні. Але його мешканці мають дух незламності, і не лише стійко протистоять ворогу, а й сумлінно сплачують податки. Чесна сплата податків – це вагомий та важливий внесок у Перемогу нашої країни», - підкреслив Василь Гладченко.

Також у Головному управлінні ДПС у Харківській нагадують, що з 1 січня розпочалась Кампанія декларування доходів громадян. Протягом чотирьох місяців фізичним особам необхідно буде задекларувати минулорічні статки, при одержанні яких не відраховувалися податки, та сплатити з них ПДФО і військовий збір. Податківці звертаються до громадян не зволікати із поданням декларації та перерахуванням податкових платежів, адже сьогодні для нашої країни дуже важлива фінансова допомога кожного з нас.