Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулося чергове засідання Громадської ради у форматі ZOOM-конференції

опубліковано 15 червня 2022 о 11:38

В.о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Олег Німий взяв участь у засіданні Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області, яке було проведено в онлайн форматі на платформі ZOOM.

У своєму виступі керівник податкової служби Харківщини зазначив, що за 5 місяців цього року від платників податків до Державного бюджету надійшло 16 млрд грн, а до місцевих бюджетів – 9 млрд гривень. Він також повідомив про особливості роботи служби у військовий час.

Як відзначив Олег Німий: «Ми робимо усе для того, аби жителі Харківщини сприймали податкову службу як партнера, отримували своєчасно інформацію про податкові зміни й користувалися преференціями від держави. У цей складний для нашої країни час головною для нас залишається фінансова стабільність країни та її громадян».

Під час заходу була заслухана інформація Голови Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області Ігоря Суханова про роботу Координаційного штабу Громадської ради, який було створено майже з перших днів війни.

«Громадська рада при Головному управлінні ДПС у Харківській області з перших днів війни надає гуманітарну та інформаційну допомогу всім, хто цього потребує. Ми були і залишаємося надійними партнерами податкової служби. Разом ми працюємо та наближуємо нашу перемогу», - зазначив Ігор Суханов.

Голови Комітетів Громадської ради доповіли про роботу, яку вони проводять в умовах війни. Присутні обговорили податкові новації, що впроваджуються у військовий час для створення сприятливих умов ведення бізнесу та відновлення економіки країни. Також окреслили шляхи подальшої співпраці з податковою службою Харківщини під час дії воєнного стану.