Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся черговий івент для підприємців

опубліковано 23 лютого 2022 о 15:39

Харківські податківці вже близько року співпрацюють з  центром підтримки підприємницької діяльності «Дія. Бізнес» у м. Харкові. У рамках такої взаємодії постійно організовуються івенти з податкових питань.

Так, сьогодні відбулася чергова партнерська подія: фахівці податкової служби Харківщини разом з Громадською радою при ГУ ДПС у Харківській області провели ZOOM семінар для приватних підприємців на платформі «Дія. Бізнес». Спікерами заходу виступили провідні фахівці Головного управління ДПС у Харківській області: Марина Попова, Юлія Микитенко, Інна Бєлушкіна та Ірина Коломієць, а також радник голови Громадської ради Олександр Кірш.

На порядку денному були наступні питання: заповнення та подання звітності платниками єдиного податку, застосування касових апаратів приватними підприємцями та ведення обліку товарних запасів, одноразове добровільне (спеціальне) декларування та порядок декларування громадянами доходів, одержаних у 2021 році, подання форми №20-ОПП, нюанси єдиного внеску.

Після виступів податківці відповіли на запитання учасників семінару.

Нагадуємо, Головне управління ДПС у Харківській області та центр підтримки підприємницької діяльності «Дія. Бізнес» у м. Харкові у рамках реалізації спільного партнерського проєкту щомісячно проводять семінари з питань оподаткування.