Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олег Німий взяв участь у нараді в ХОВА

опубліковано 08 червня 2022 о 09:40

В.о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Олег Німий взяв участь у нараді з очільниками структурних підрозділів Харківської обласної військової адміністрації, начальниками районних військових адміністрацій, керівниками правоохоронних органів та інших державних органів виконавчої влади, яку днями провів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

На заході розглянули проблемні питання територіальних громад Харківської області. Зокрема, обговорювався стан справ щодо сплати податків підприємствами та відновлення роботи податкових інспекцій.

"Незважаючи на воєнні дії, сумлінні платники податків продовжують сплачувати кошти до Державного бюджету України та бюджетів територіальних громад. Спостерігається тенденція зростання реєстрації юридичних та фізичних осіб - підприємців у порівнянні з попередніми місяцями проведення активних бойових дій. Разом з цим спостерігається уповільнення переходу бізнесу до інших регіонів. Зі свого боку ми готові надати будь-яку інформаційну та методичну допомогу платникам податків силами діючого консультаційного центру, який не припиняв свою роботу»,- зазначив в.о. начальника ГУ ДПС у Харківській області Олег Німий.

Крім того, керівник податкової служби регіону повідомив про поновлення роботи 14 Центрів обслуговування платників, які надають адміністративні послуги незалежно від місця проживання платників, у т.ч. і внутрішньо переміщеним особам, зареєстрованим у територіальних громадах Харківщини.

Використана світлина була взята з офіційного сайту ХОВА.