Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз'яснюємо податкові новації

опубліковано 18 січня 2023 о 14:29

Фахівці Головного управління ДПС у Харківській області взяли участь у прес-конференції, присвяченій податковим новаціям.

Захід відбувся за ініціативи Харківського прес-клубу, керівник якого, Олександр Швець є заступником голови Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області та очолює комітет з питань комунікацій, внутрішніх та зовнішніх зв’язків.

В якості спікерів в інформаційному івенті виступили:

Крістіна Проценко – начальниця відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб-підприємців Управління оподаткування фізичних осіб;

Юлія Баркова – начальниця відділу адміністрування податків з громадян та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність Управління оподаткування фізичних осіб;

Наталія Літвіненко – начальниця відділу якості перевірок Управління податкового аудиту;

Наталія Пойда – головна державна інспекторка відділу адміністрування акцизного податку Управління контролю за підакцизними товарами.

Так податківці розповіли про зміни у податковій сфері для підприємців, а також роз’яснили норми деклараційної кампанії та одноразового (спеціального) добровільного декларування. Також висвітлювались питання щодо особливостей проведення перевірок у 2023 році та обрахування і сплати акцизного податку.

Нагадуємо, що спільні прес-конференції з Харківським Пресс-клубом проводяться щомісяця, вони транслюються онлайн та розміщуються у запису на YouTube.