Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відомі люди долучаються до Кампанії декларування 2024

опубліковано 18 квітня 2024 о 13:30

Швець Олександр Борисович – засновник Мережі місцевих медіа Громада.Груп, директор ГО «Харківський прес-клуб», заступник голови Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області. 

Мережа місцевих медіа Громада. Груп – це команда професійних журналістів, які створюють матеріали про різні аспекти життя територіальних громад Харківщини, а також висвітлюють теми війни, суспільно-економічні, культурні та інші питання  важливі для українського суспільства.

Громада.Груп, яка на початок повномасштабного вторгнення росії в Україну мала 11 субсайтів, за два роки розширила свою мережу та має 22 субсайти та головний сайт.

«Якісна журналістика, оперативне інформування, компетентна експертна думка, сміливість називати речі своїми іменами  – такі пріоритети редакційної команди Громада. Груп. Адже це важливий інструмент боротьби проти російського ІПСО, яке рф використовує, як інформаційну зброю у війні з Україною.

Також з початку року  на інтернет майданчиках нашого інформаційного ресурсу ми активно висвітлювали нюанси Деклараційної кампанії 2024. Наразі залишилося  менше місяця до її завершення. Кошти, які будуть сплачені за результатами декларування статків громадян у вигляді ПДФО та військового збору, зокрема, ідуть на розвиток територіальних громад Харківської області та зміцнення обороноздатності нашої Держави і наближення Перемоги України», -  зазначив Олександр Швець.

Декларуйте свої доходи та сумлінно сплачуйте податки – це ваш вагомий внесок у розбудову та відновлення територіальних громад Харківщини! Це наша земля – Перемога за нами!!!