Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Харківські податківці зустрілися з головами територіальних громад

опубліковано 18 квітня 2024 о 15:00

Начальник управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Харківській області В’ячеслав Даценко та начальник Харківського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Яна Конюк - Потапова взяли участь у нараді голів та представників територіальних громад Харківського району. Захід було проведено Харківською районною військовою адміністрацією за ініціативи ГУ ДПС області з метою визначення проблемних питань та шляхів їх вирішення для забезпечення повноти надходжень до бюджетів усіх рівнів.

Також порушувались питання  щодо декларування доходів громадян 2021-2023 рр., правильності визначення та сплати мінімального податкового зобов’язання, погашення податкового боргу, оформлення підприємницької діяльності ( зокрема тих, хто здійснює послуги таксі) та інше. Адже всі ці податкові надходження  є вагомим внеском у наповненні місцевих бюджетів.

Окремо обговорили важливість проведення спільної роботи з суб’єктами господарювання з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати, сплати до бюджету у повному обсязі податку на доходи фізичних осіб і єдиного внеску та недопущення у подальшому порушень вимог законодавства про оплату праці.