Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тиждень права – молодь в податковій

, опубліковано 09 грудня 2019 о 09:32

Традиційно в грудні проводиться Всеукраїнський_тиждень_права, присвячений Міжнародному дню прав людини. Податківці активно долучились до його проведення і майже кожного дня проводять відповідні заходи. Сьогодні в гості завітали студенти факультету  Харківського національного університету внутрішніх справ ХНУВС з професором Svetlana Popova та Харківського національного університету будівництва та архітектури, факультет «Економіка та менеджмент» з професором Liliya Popova

Для молоді провели екскурсію по будівлі Головного управління, ознайомили з роботою підрозділів. До речі, юридичний підрозділ в структурі ГУ ДПС у Харківській області один з найбільш чисельних. В ньому працюють як зовсім юні юристи, у недавньому студенти, так і досвідчені, висококваліфіковані фахівці. Побували також і в управлінні моніторингу ризикових операцій та доходів, в якому вже два роки поспіль працює випускниця ХНУВС. Запросили юнаків та дівчат і до конференц-зали, в якій проводять робочі наради, зустрічі з платниками податків, семінари та інші заходи. Студентам надали можливість відчути себе учасниками насиченого робочого процесу, під час якого вирішуються дуже відповідальні завдання.
Податківці сподіваються, що такий правоосвітній захід сподобався студентам і незабаром випускники приєднаються до їх колективу.