Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Харківській ДПІ відбулася зустріч

опубліковано 02 грудня 2022 о 11:21

У Центрі обслуговування платників Харківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Харківській області відбулася чергова зустріч з платниками податків за участі начальника Харківської ДПІ Сергія Музики з питань застосування податкового законодавства та електронних сервісів ДПС.

Під час заходу податківець розповів про одноразове (спеціальне) добровільне декларування та про застосування РРО (ПРРО) в умовах воєнного стану. Акцентував увагу на продовженні строку одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб до 01 березня 2023 року.

Крім того, Сергій Музика зупинився на актуальних питаннях подання податкової та фінансової звітності за допомогою Електронного кабінету. Звернув увагу, що Декларацію на податкову знижку можна подати в електронній формі, скориставшись електронним сервісом Державної податкової служби «Електронний кабінет» (у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи») у термін до 31 грудня поточного року(включно).

Наприкінці заходу, кожен платник отримав вичерпні відповіді на свої запитання.