Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Харківській ДПІ проведено зустріч з платниками податків щодо новацій податкового законодавства

опубліковано 22 липня 2024 о 14:25

За участю начальника Харківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Харківській області (далі – Харківська ДПІ) Сергія Музики відбулась зустріч з платниками податків на тему: «Новації податкового законодавства в умовах воєнного стану».

Начальник Харківської ДПІ Сергій Музика під час заходу повідомив про право громадян на застосування податкової знижки, легалізацію трудових відносин, про застосування РРО в умовах воєнного стану, питання оподаткування виплат благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам (далі - ВПО) в умовах воєнного стану та інше.

В ході зустрічі обговорювались питання щодо надходження мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ) за 2023 рік платниками єдиного податку фізичними особами, у власності та/або користуванні яких є земельні ділянки, віднесені до сільськогосподарських угідь, про стан вручення податкових повідомлень – рішень на сплату земельного податку та орендної плати з фізичних осіб за 2024 рік, на сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів житлової та нежитлової нерухомості за 2023 рік та сплати МПЗ за 2023 рік по фізичних особах.

Наприкінці заходу присутні отримали відповіді на питання, а також друковану продукцію.