Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оголошено добір на вакантні посади державної служби категорій «Б» і «В» шляхом укладання контракту про проходження державної служби на період дії карантину

, опубліковано 27 січня 2021 о 09:05

Головним управлінням ДПС у Харківській області відповідно до пункту 8 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України від 13 квітня 2020 року №553-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» та постанови Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 «Деякі питання призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» оголошено добір на вакантні посади державної служби категорій «Б» і «В» шляхом укладання контракту про проходження державної служби на період дії карантину:

Організаційно-розпорядче управління:

  1. Заступник начальника управління – начальник відділу внутрішнього контролю організаційно-розпорядчого управління.

  2. Головний державний ревізор-інспектор відділу внутрішнього контролю організаційно-розпорядчого управління.

  3. Головний державний інспектор відділу організації документування і роботи з документами організаційно-розпорядчого управління (на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку).

  4. Головний державний інспектор відділу організації документування і роботи з документами організаційно-розпорядчого управління.

  5. Головний державний інспектор відділу пресслужби та адміністрування субсайту організаційно-розпорядчого управління.

  6. Головний державний інспектор Богодухівського сектору організації роботи організаційно-розпорядчого управління.

  7. Старший державний інспектор Богодухівського сектору організації роботи організаційно-розпорядчого управління.

  8. Головний державний інспектор Чугуївського сектору організації роботи організаційно-розпорядчого управління.

  9. Головний державний інспектор Чугуївського сектору організації роботи організаційно-розпорядчого управління.

  10. Головний державний інспектор Центрального відділу організації роботи організаційно-розпорядчого управління.

Відділ відомчого контролю

  1. Головний державний ревізор – інспектор відділу відомчого контролю.

Управління податкового адміністрування юридичних осіб

  1. Заступник начальника відділу адміністрування місцевих податків і зборів з юридичних осіб управління податкового адміністрування юридичних осіб.

  2. Заступник начальника управління-начальник відділу координації та моніторингу доходів бюджету управління податкового адміністрування юридичних осіб.

  3. Головний державний ревізор -  інспектор відділу координації та моніторингу доходів бюджету управління податкового адміністрування юридичних осіб.

  4. Начальник Богодухівського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб.

  5. Заступник начальника Богодухівського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб.

  6. Головний державний ревізор -  інспектор Богодухівського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб.

  7. Головний державний ревізор -  інспектор Богодухівського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб.

  8. Начальник Ізюмського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб.

  9. Заступник начальника Ізюмського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб.

  10. Заступник начальника Куп’янського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб.

  11. Начальник Лозівського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб.

  12. Заступник начальника Лозівського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб.

  13. Старший  державний ревізор-інспектор Харківського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб.

  14. Начальник Чугуївського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб.

  15. Заступник начальника Чугуївського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб.

  16. Заступник начальника Східного відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб.

Управління податкового адміністрування фізичних осіб

  1. Заступник начальника відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб та адміністрування податків з громадян та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  2. Заступник начальника відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  3. Заступник начальника відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та опрацювання податкових ризиків управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  4. Начальник Богодухівського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  5. Заступник начальника Богодухівського відділу податків і зборів з фізичних осіб та камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  6. Головний державний ревізор - інспектор Богодухівського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  7. Головний державний ревізор - інспектор Богодухівського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  8. Заступник начальника  Красноградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  9. Головний державний ревізор – інспектор Красноградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  10. Головний державний ревізор – інспектор Красноградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  11. Начальник  Куп’янського  відділу  податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  12. Заступник начальника  Куп’янського  відділу  податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  13. Головний державний ревізор-інспектор Куп’янського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок, управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  14. Головний державний ревізор-інспектор Куп’янського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок, управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  15. Заступник начальника Лозівського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  16. Головний державний ревізор-інспектор Лозівського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  17. Головний державний ревізор-інспектор Лозівського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  18. Заступник начальника Харківського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  19. Головний державний ревізор-інспектор Харківського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  20. Головний державний ревізор-інспектор Харківського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  21. Начальник Чугуївського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  22. Заступник начальника Чугуївського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  23. Головний державний ревізор-інспектор Чугуївського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  24. Головний державний ревізор-інспектор Чугуївського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

  25. Старший державний ревізор-інспектор Київського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.

Юридичне управління

1. Головний державний ревізор – інспектор відділу правового супроводження діяльності юридичного управління.

Управління податкового аудиту

  1. Головний державний ревізор-інспектор відділу перевірок у сфері торгівлі управління податкового аудиту.

  2. Головний державний ревізор-інспектор відділу перевірок у сфері послуг управління податкового аудиту.

  3. Начальник відділу перевірок інших галузей економіки управління податкового аудиту.

  4. Заступник начальника відділу перевірок інших галузей економіки  управління податкового аудиту.

  5. Головний державний ревізор - інспектор відділу позапланових перевірок з інших податків управління податкового аудиту.

  6. Начальник відділу перевірок податкових агентів управління податкового аудиту.

  7. Начальник Ізюмського відділу перевірок платників управління податкового аудиту.

  8. Головний державний ревізор - інспектор Ізюмського відділу перевірок платників управління податкового аудиту.

  9. Головний державний ревізор - інспектор Куп’янського відділу перевірок платників управління податкового аудиту.

Управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом

  1. Начальник відділу координації роботи, взаємодії з правоохоронними органами та інформативно-аналітичного забезпечення управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом.

  2. Заступник начальника відділу координації роботи, взаємодії з правоохоронними органами та інформативно-аналітичного забезпечення управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом.

  3. Заступник начальника управління – начальник відділу аналітичної роботи та перевірок підозрілих фінансових операцій управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом.

  4. Заступник начальника відділу аналітичної роботи та перевірок підозрілих фінансових операцій управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом.

  5. Головний державний ревізор-інспектор відділу аналітичної роботи та перевірок підозрілих фінансових операцій управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом.

  6. Головний державний ревізор-інспектор відділу аналітичної роботи та перевірок підозрілих фінансових операцій управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом.

Управління інфраструктури та бухгалтерського обліку

  1. Головний державний інспектор відділу бухгалтерського обліку та звітності управління інфраструктури та бухгалтерського обліку (на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку).

  2. Заступник начальника відділу обліку єдиного внеску управління інфраструктури та бухгалтерського обліку.

  3. Головний державний інспектор відділу обліку єдиного внеску управління інфраструктури та бухгалтерського обліку.

  4. Заступник начальника відділу матеріально-технічного, транспортного забезпечення та зв’язку управління інфраструктури та бухгалтерського обліку.

  5. Головний державний інспектор відділу матеріально-технічного, транспортного  забезпечення та зв’язку управління інфраструктури та бухгалтерського обліку.

  6. Головний державний інспектор відділу матеріально-технічного, транспортного забезпечення та зв’язку управління інфраструктури та бухгалтерського обліку.

Управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу

  1. Головний державний інспектор відділу кадрового адміністрування управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу.

  2. Головний державний інспектор відділу кадрового адміністрування управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу.

  3. Головний державний інспектор відділу кадрового адміністрування управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу.

Управління  електронних сервісів

  1. Головний державний інспектор відділу обліку платежів та зведеної звітності управління  електронних сервісів.

  2. Головний державний інспектор відділу обліку платежів та зведеної звітності управління  електронних сервісів.

  3. Головний державний інспектор відділу обліку платежів та зведеної звітності управління  електронних сервісів.

  4. Головний державний інспектор відділу обліку платежів та зведеної звітності управління  електронних сервісів.

  5. Головний державний інспектор відділу обліку платежів та зведеної звітності управління  електронних сервісів.

  6. Головний державний інспектор відділу обліку платежів та зведеної звітності управління  електронних сервісів.

  7. Головний державний інспектор відділу обліку платежів та зведеної звітності управління  електронних сервісів.

  8. Головний державний інспектор відділу обліку платежів та зведеної звітності управління  електронних сервісів.

  9. Старший державний інспектор Харківського відділу електронних сервісів управління електронних сервісів.

Управління по роботі з податковим боргом

  1. Заступник начальника управління - начальник відділу моніторингу та інформаційно-аналітичного забезпечення управління по роботі з податковим боргом.

  2. Головний державний ревізор-інспектор відділу моніторингу та інформаційно-аналітичного забезпечення управління по роботі з податковим боргом.

  3. Заступник начальника відділу організації стягнення боргу та роботи з безхазяйним майном управління по роботі з податковим боргом.

  4. Головний державний ревізор-інспектор Ізюмського сектору по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом.

  5. Начальник Харківського відділу по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом.

  6. Головний державний ревізор-інспектор Харківського відділу по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом.

  7. Головний державний ревізор-інспектор Центрального відділу по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом.

  8. Заступник начальника Східного відділу по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом.

Управління з питань запобігання та виявлення корупції

  1. Головний державний ревізор – інспектор першого відділу управління з питань запобігання та виявлення корупції.
  2. Начальник другого відділу управління з питань запобігання та виявлення корупції.

Управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків

  1. Заступник начальника відділу прогнозу, аналізу та звітності управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків.

  2. Старший державний ревізор-інспектор відділу роботи з ризиками управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків.

  3. Головний державний ревізор-інспектор відділу контролю за відшкодуванням ПДВ управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків.

  4. Заступник начальника Богодухівського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків.

  5. Головний державний ревізор-інспектор Лозівського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання  податкових ризиків.

  6. Головний державний ревізор-інспектор Харківського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків.

  7. Головний державний ревізор-інспектор Харківського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків.

  8. Головний державний ревізор-інспектор Чугуївського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків.

  9. Старший державний ревізор – інспектор Центрального відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків.

 Управління супроводження судових справ

  1. Головний державний ревізор - інспектор відділу супроводження в судах податкових спорів з документальних перевірок управління супроводження судових справ.

  2. Головний державний ревізор - інспектор відділу супроводження в судах податкових спорів з адміністрування податків з фізичних осіб управління супроводження судових справ.

  3. Старший державний ревізор - інспектор відділу супроводження в судах податкових спорів з погашення боргів управління супроводження судових справ.

Краснокутська державна податкова інспекція

  1. Начальник Краснокутської державної податкової інспекції.

  2. Старший державний інспектор Краснокутської державної податкової інспекції.

Валківська державна податкова інспекція

  1. Начальник Валківської державної податкової інспекції.

Зачепилівська державна податкова інспекція

  1. Начальник Зачепилівської державної податкової інспекції.

Зміївська державна податкова інспекція

  1. Головний державний інспектор Зміївської державної податкової інспекції.

  2. Старший державний інспектор Зміївської державної податкової інспекції.

Шевченківська державна податкова інспекція

  1. Старший державний інспектор відділу ведення Державного реєстру фізичних осіб – платників податків  Шевченківської державної податкової інспекції.

  2. Головний державний інспектор відділу електронних сервісів та звітності Шевченківської державної податкової інспекції.

  3. Завідувач сектору з організації роботи ЦОП  Шевченківської державної податкової інспекції.

Київська державна податкова інспекція

  1. Головний державний інспектор відділу обліку платників та об’єктів оподаткування Київської державної податкової інспекції.

  2. Завідувач сектору з організації роботи ЦОП Київської державної податкової інспекції.

Індустріальна державна податкова інспекція

  1. Завідувач сектору з організації роботи ЦОП Індустріальної державної податкової інспекції.

Детальна інформація щодо оголошеного добору на вакантні посади розміщена на Єдиному порталі вакансій державної служби (career.gov.ua).