Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В НУЦЗ України відбулася нарада за участі представників ДПС, Нацполіції та Харківської митниці

опубліковано 08 вересня 2023 о 15:22

8 вересня на базі Національного університету цивільного захисту України відбулася нарада з питань запобігання та виявлення корупції. В зустрічі взяли участь науковці Національного університету цивільного захисту, представники Головного управління Національної поліції у Харківській області, Державної податкової служби у Харківській області та Харківської митниці.

Під час зустрічі обговорили питання щодо розвитку ефективних механізмів запобігання та боротьби з корупційними практиками, проблем, що виникають під час виявлення корупційних ризиків, конфлікту інтересів, а також обговорили питання щодо застосування антикорупційного інструментарію.

З доповіддю «Основні поняття корупції» виступив начальник сектору з питань запобігання та виявлення корупції НУЦЗ України Сергій Гайдар.

Про різновиди корупції та сучасні методи боротьби з нею розповів начальник відділу запобігання корупції ГУ Національної поліції в Харківській області Ігор Луппа.

Питання правил та проблем етики поведінки, мобінгу у колективі підняла начальниця відділу контролю за дотриманням антикорупційного законодавства Управління з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Харківській області Олександра Салецька.

Метою заходу стало об’єднання зусиль правоохоронних органів та науковців у сфері запобігання та протидії корупції, розробка рекомендацій щодо проблемних питань в антикорупційному законодавстві та їх практичного використання у сфері боротьби з корупцією в Україні.

Слід зазначити, що на виконання Антикорупційної програми Державної податкової служби на 2023 -2025 роки, в ГУ ДПС у Харківській області організовано роботу з висвітлення результатів антикорупційної діяльності ДПС шляхом оприлюднення її на субсайті.