Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Способи та форма подання запиту на публічну інформацію

опубліковано 18 березня 2024 о 14:37

Запит на отримання публічної інформації (далі - Запит) відповідно до Закону України від 13 січня 2011 року № 2939-VІ „Про доступ до публічної інформації” може бути подано в робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку:

 -  на поштову адресу: 61057, м. Харків, вул. Пушкінська (вул. Григорія Сковороди), буд.46 (на конверті вказувати "Публічна інформація");

- *на електронну адресу:  kh.publicinfo@tax.gov.ua

-  факсом: (057) 702-14-84 ;

- усно: (057) 702-86-01 приймається посадовим особам відділу розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації  управління організації роботи Головного управління ДПС у Харківській області

Спеціальне місце для роботи запитувачів з документами чи їх копіями -

Громадська приймальня ГУ ДПС в Харківській області - 61057, м. Харків, вул. Пушкінська,(вул. Григорія Сковороди), 46, каб. 116 та в Центрах обслуговування платників м. Харкова та Харківської області.

Форма для подання запиту на отримання публічної інформації, що знаходиться у володінні органів Державної податкової служби (завантажити)

Зразок заповнення Форми для подання запиту на отримання публічної інформації, що знаходиться у володінні органів Державної податкової служби (завантажити)

* Примітка: на вказану електронну адресу не надсилаються пропозиції, заяви, скарги громадян, юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців, самозайнятих осіб, а також питання щодо практичного використання окремих норм податкового законодавства, питання практичного застосування окремих норм законодавства України з питань державної митної справи, питання з роз'яснення прав та обов'язків платника єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, порядку сплати єдиного внеску.