Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області

опубліковано 12 квітня 2024 о 15:35

В.о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Станіслав Гражевський взяв участь у черговому засіданні Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області. Захід відбувався у змішаному форматі: у приміщенні Громадської ради та онлайн на платформі ZOOM.

Станіслав Гражевський ознайомив присутніх на засіданні із результатами роботи ГУ ДПС за І квартал 2024 року. Він повідомив, що у січні-березні п.р. до бюджетів усіх рівнів надійшло понад 14,6 млрд гривень. Очільник податкової служби Харківщини підкреслив, що такі результати досягнуті завдяки сумлінним платникам податків. При цьому, відзначив керівник, податковою службою, не дивлячись на постійну військову агресію, створюються сприятливі умови для ведення бізнесу: на Харківщині із 27 працює 23 Центри обслуговування платників.

Голова Громадської ради Ігор Суханов розповів про основні напрями діяльності Громадської ради. Зазначив, що проводяться роз’яснювальні заходи, надається допомога легальному бізнесу.

Заступники Голови Громадської ради Сергій Жук і Олександр Швець, представники Комітетів Громадської ради Руслана Пивоварова, Роман Томашевський, Ігор Байрак та інші присутні на засіданні повідомили про проведену роботу. Зупинилися на питаннях, які доцільно опрацьовувати у подальшому. Обговорили подальшу співпрацю з Головним управлінням ДПС у Харківській області та проведення заходів Громадської ради.