Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники Громадської ради разом з фахівцями Головного управління ДПС у Харківській області провели семінар з питань застосування «касових апаратів»

опубліковано 09 грудня 2021 о 15:30

Представники Громадської ради разом з фахівцями Головного управління ДПС у Харківській області провели для суб’єктів господарювання семінар на тему: «Алгоритм реєстрації та застосування ПРРО/РРО. Новий облік товарних запасів».

Ініціатором заходу виступила Харківська обласна профспілка працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг, головою якої є Ірина Таран – керівник Комітету податкової політики Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області.

Про застосування ПРРО, РРО-новації та облік товарних запасів учасникам семінару розповіла фахівець управління податкового аудиту ГУ ДПС Яна Засядько.

Окрім того, суб’єктам господарювання демонструвалися відеоуроки від ДПС України щодо реєстрації ПРРО та популяризації їх використання.

Також, під час семінару жваво обговорювалися законопроєкти № 6376 та № 6348, зокрема, запропоновані в них зміни стосовно єдиного податку, використання платіжних терміналів, відтермінування впровадження РРО певним категоріями платників податків.