Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено підсумкове засідання Комітету запобігання та протидії корупції Громадської ради

опубліковано 10 грудня 2021 о 14:03

Комітет запобігання та протидії корупції Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області провів засідання. Головував на заході  т.в.п. заступника голови Громадської ради, керівник Комітету Сергій Жук.

На засідання були запрошені в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Харківській області  Євген Огієнко, начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС у Харківській області Аліна Мухамеджанова та начальник управління з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Харківській області Олеся Лазаренко.

Засідання було приурочено до Міжнародного дня боротьби з корупцією, на ньому було розглянуто  та обговорювалося ряд важливих питань.

Як зазначив Сергій Жук, впродовж довгого часу корупція залишається однією з найбільших проблем України. Разом  тим, за останні два роки до Комітету запобігання та протидії корупції Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області не надходило скарг на роботу регіонального управління податкової служби,  з якими потрібно було звертатись до правоохоронних та антикорупційних органів. За словами очільника Комітету, такий показник є результатом роботи згуртованої команди Головного управління ДПС у Харківській області.

Своєю чергою, Аліна Мухамеджанова підкреслила, що співпраця управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу з Комітетом запобігання та протидії корупції Громадської ради позитивно відображається на діяльності Головного управління ДПС у Харківській області у публічному просторі. Відкритість та прозорість процедури проходження конкурсного відбору та проходження державної служби є результатом спільної роботи підрозділу персоналу та Комітету.

Сергій Жук висловив впевненість у подальшій конструктивній співпраці у справі боротьби з корупційними явищами.