Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулися установчі збори з формування складу Громадської ради

опубліковано 14 грудня 2021 о 09:52

У Головному управлінні ДПС у Харківській області відбулися установчі збори з формування складу Громадської ради. Всі учасники перед початком заходу пред’явили сертифікати про вакцинацію, відповідно до вимог Постанови КМУ від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби Covid – 19, спричиненої коронавірусом Sars-Cov-2» (зі змінами).

Зборам передувала спільна робота громадськості та податківців, які увійшли до складу Ініціативної групи з підготовки установчих зборів з  формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області. Ініціативна група була  створена за наказом начальника Головного управління ДПС Харківщини Артема Єфремова.

Головуючим на установчих зборах присутні обрали керівника Ініціативної групи Сергія Жука. Він доповів про роботу Ініціативної групи та відзначив, що ця робота відповідала вимогам Постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами).

Загалом, за результатами опрацювання документів кандидатів від інститутів громадянського суспільства для формування складу Громадської ради, в установчих зборах взяли участь 35 представників ІГС. Усі вони, згідно з Постановою № 996, були обрані до складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області. 

Очільник Головного управління ДПС у Харківській області Артем Єфремов привітав громадських обранців та побажав успіхів у роботі.