Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Харківські податківці взяли участь у нараді з представниками територіальних громад

опубліковано 19 грудня 2022 о 11:52

Заступник начальника  Головного управління ДПС у Харківській області  Олег Німий виступив спікером у онлайн нараді, яка була організована Харківською обласною радою. У заході взяли участь керівники та фінансисти  територіальних громад Харківщини, депутати місцевих рад, очільники місцевих військових адміністрацій, народні депутати та члени Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області.

Під час наради розглядалися питання у сфері оподаткування під час дії воєнного стану. Зокрема, мова йшла про нарахування та сплату місцевих та єдиного податків, податкові пільги для громадян та підприємців, нюанси звітування.

Також обговорювались шляхи комунікації платників податків з органами державної податкової служби Харківщини.

Як розповів Олег Німий,  майже з першого дня військової агресії Головне управління ДПС у Харківській області зосередило свою увагу на створенні ефективного  зворотного зв’язку  з представниками бізнесу та громадськістю.   Було розпочато роботу телефонних «гарячих ліній», які працювали 24/7, та налагоджено систематичне розміщення необхідної для платників податків інформації на сторінках  ГУ у соціальних мережах.

На сьогодні, «гарячі лінії» продовжують функціонувати, з їх телефонами можна ознайомитися на субсайті «Головне управління ДПС у Харківській області». https://kh.tax.gov.ua/kontakti/

Також на Харківщині відкрили свої двері 18 Центрів обслуговування платників.

https://kh.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/