Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вебінар для підприємців

опубліковано 14 лютого 2023 о 13:35

Відбувся онлайн семінар для фізичних-осіб – підприємців, організатором якого виступив Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва. Спікером заходу була начальник відділу адміністрування податків і зборів – підприємців управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Харківській області Крістина Проценко.

Серед слухачів семінару були представники Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради та Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області.

Під час заходу висвітлювалися важливі питання щодо оподаткування діяльності українських підприємців та новацій в оподаткуванні у 2023 році. 

Окрім того, учасники вебінару задавали питання спікеру заходу. Зокрема, запитували які існують пільги в оподаткуванні для підприємців на спрощеній та загальній системі оподаткування, як подати заяву для звільнення від сплати єдиного податку та ЄСВ у період дії воєнного стану, як фізичній особі, що була комісована з лав ЗСУ, розпочати підприємницьку діяльність, як громадянину задекларувати свої доходи, і чим одноразове добровільне декларування відрізняється від звичайного тощо. 

На всі ці та інші питання фахівцем податкової служби Харківщини були надані вичерпні відповіді.