Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар – тренінг щодо використання електронних сервісів у Харківській ДПІ

опубліковано 28 березня 2024 о 11:15

У Центрі обслуговування платників Харківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Харківській області відбувся черговий семінар-тренінг за участі заступника начальника ДПІ – начальника відділу податкових сервісів Харківської ДПІ Головного управління ДПС у Харківській області Альони Зеленкової з актуальних питань податкового законодавства.

Під час заходу платникам роз’яснено переваги подання податкової та фінансової звітності в електронному вигляді за допомогою Електронного кабінету.

Податківці продемонстрували процес реєстрації безоплатного ПРРО від ДПС через Електронний кабінет. Повідомили, що завантажити та встановити програмне забезпечення ПРРО можна з вебпорталу ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.

Також Альона Зеленкова нагадала присутнім, що за допомогою Електронного кабінету можна звірити стан розрахунків з бюджетом,  реквізити рахунків, на які необхідно сплатити податкові зобов'язання та здійснити оплату, погасити податковий борг тощо.

Наприкінці заходу, кожен платник отримав вичерпні відповіді на свої запитання та друковану продукцію.