Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось спільне засідання Комітетів Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області

опубліковано 15 травня 2024 о 16:45

Заступник начальника Головного управління ДПС у Харківській області Олег Німий взяв участь у засіданні Комітету з питань комунікацій, внутрішніх та зовнішніх зв’язків Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області та Комітету податкової політики Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області.

Очолює Комітет з питань комунікацій, внутрішніх та зовнішніх зв’язків – Олександр Швець (керівник Харківського прес-клубу).  Комітет податкової політики -  Руслана Пивоварова. 

Захід відбувся за участі Голови Громадської ради Ігоря Суханова, начальника управління економічного аналізу Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Леоніда Бондаренко та в.о начальника управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Харківській області Олександри Волобуєвої.

Під час спілкування Олег Німий розповів про надходження до Державного та місцевих бюджетів за січень-квітень 2024 року, про роботу Центрів обслуговування платників на Харківщині.

Голова Комітету податкової політики Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області Руслана Пивоварова та заступник голови Комітету з питань комунікацій, внутрішніх та зовнішніх зв’язків Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області Роман Томашевський повідомили про проведену роботу.

Наприкінці спілкування учасники заходу обмінялися пропозиціями щодо удосконалення роботи та розширення співпраці громадськості з податковою службою.