Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Харківщина: комунікація з громадськістю триває

опубліковано 25 червня 2024 о 14:15


В.о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Станіслав Гражевський зустрівся з Головою Громадської ради при ГУ ДПС області Ігорем Сухановим.

Станіслав Гражевський повідомив представникам громадськості прогнозні показники роботи ГУ ДПС області за І півріччя, окреслив основні вектори діяльності та надав рекомендації щодо роботи Громадської ради до кінця поточного року. Розповів про організацію роботи на  Харківщині із надання адміністративних послуг платникам податків. Зокрема, щодо відкриття в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Центру обслуговування платників податків.

Ігор Суханов доповів керівнику про роботу Громадської ради, її Комітетів та Координаційного штабу. Окремо зупинився на моніторингових заходах, що проводяться Комітетами, та заходах по роз`ясненню переваг офіційного працевлаштування та недопущення торгівлі підакцизними товарами без ліцензії. Також поінформував про воєнний та гуманітарний напрями роботи Громадської ради. Нагадав, що на теперішній час Громадська рада складається із 33 представників інститутів громадянського суспільства, також до її роботи на постійній основі залучено 18 фахівців. 

Голова Громадської ради подякував очільнику ГУ ДПС області за організацію злагодженої роботи між податковою службою регіону та Громадською радою. 

Працюємо задля Перемоги!