Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Харківщина: онлайн зустріч податківців з представником Ради бізнес-омбудсмена

опубліковано 17 липня 2024 о 13:45

За результатами розгляду листа, що надійшов на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Харківській області, відбулася онлайн зустріч з інспектором Ради бізнес-омбудсмена Марією Козленко, яка представляла інтереси декількох підприємств Харківщини, у т.ч. з деокупованих територій регіону.

Від ГУ ДПС області у заході брала участь заступник начальника управління - начальник відділу роботи з ризиками управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Юлія П`яташ. 

Під час спілкування розглянули питання щодо блокування реєстрації податкових накладних в ЄРПН та винесеного Рішення про відповідність критеріям ризиковості платника податків. Обговорили підстави прийняття такого Рішення та інформацію, надану суб`єктом господарювання. 

Представниця Ради бізнес-омбудсмена подякувала Юлії Пя`таш за діалог та відкритість, а також за пояснення та рекомендації стосовно ситуації, що склалася. 

Головне управління ДПС у Харківській області нагадує, що для оперативного зворотного зв’язку з платниками працює Комунікаційна податкова платформа. Звернення від представників інститутів громадянського суспільства і бізнес-асоціацій приймаються на Комунікаційну податкову платформу за електронною адресою: kh.ikc@tax.gov.ua