Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар у Вовчанській ДПІ

опубліковано 26 січня 2024 о 15:20

Фахівці Вовчанської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Харківській області провели семінар з платниками податків з актуальних питань податкового законодавства.

Під час заходу поінформовано платників податків про кампанію декларування громадянами доходів, отриманих у минулому році.

Наголошено, що фізичні особи, які отримали у 2023 році доходи, з яких не сплачено податок на доходи фізичних осіб, зобов`язані подати до 1 травня 2024 року (останній термін – 30.04.2024) декларацію про майновий стан і доходи згідно норм чинного законодавства. 

Водночас скористатись правом на податкову знижку за витратами, понесеними у 2023 році, громадяни можуть до 31 грудня 2024 року. 

Крім того, на заході розглянули порядок застосування підприємцями касових апаратів при проведенні розрахункових операцій, правила заповнення платіжних інструкцій та сплату податків і зборів та правила оформлення на роботу найманих працівників роботодавцями.

Також, працівниками Вовчанської ДПІ постійно звертається увага платникам на використання електронних сервісів ДПС України (Електронний кабінет, застосунок «Моя податкова»), нагадується про можливість листуватися з ДПІ через Електронний кабінет.