Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про застосування електронних сервісів - на семінарі у Харківській ДПІ

опубліковано 29 березня 2024 о 09:30

Начальник Харківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Харківській області Сергій Музика провів черговий семінар з платниками податків на тему: «Застосування електронних сервісів ДПС».

Під час заходу Сергій Музика розповів про функціональні можливості Електронного кабінету та мобільного застосунку «Моя податкова». Податківець повідомив, що за допомогою зазначених сервісів, платники податків можуть переглядати:  об’єкти оподаткування, стан розрахунків з бюджетом,  податкові повідомлення-рішення, отримати довідку про доходи, витяг з реєстру платників єдиного податку, витяг з реєстру платників ПДВ, та інше.

Сергій Музика повідомив, що наразі триває Кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року. За вибором платника Декларацію про майновий стан і доходи можна подавати – особисто, поштою, засобами електронного зв’язку, зокрема через електронний кабінет.

Акцентував увагу присутніх, що декларацію слід подавати за новою формою, яка затверджена наказом Мінфіну  від 28.08.2023 №467.

Захід відбувся у конструктивному форматі, платники отримали вичерпні відповіді на свої запитання та друковану продукцію.