Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч у Зміївській ДПІ щодо застосування сервісів від ДПС

опубліковано 08 травня 2024 о 16:15

У Центрі обслуговування платників Зміївської ДПІ за участі головного державного інспектора Зміївської ДПІ Головного управління ДПС у Харківській області  Наталії Курбатової  проведено  зустріч з  громадянами  та підприємцями на тему: «Застосування електронних сервісів від ДПС. Реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів». 

Під час заходу податківиця розповіла про функціональні можливості Електронного кабінету та мобільного застосунку «Моя податкова». Повідомила присутнім про можливість з 1 травня 2024 року отримувати в Електронному кабінеті витяг про стан розрахунків з бюджетом, а також цільовими фондами, починаючи з 2013 року за кожний рік окремо та в розрізі податків, зборів, платежів, а також єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Також фахівчиня зазначила, що своєчасне доведення платникам податків реквізитів рахунків для сплати податків, зборів та платежів, відкритих Державною казначейською службою України, відбувається шляхом їх розміщення в Центрах обслуговування платників, на вебпорталі відповідного територіального органу ДПС або на вебпорталі ДПС за посиланням: Головна/Рахунки для сплати платежів (https://tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/).