Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками у Вовчанській ДПІ щодо застосування електронних сервісів

опубліковано 14 травня 2024 о 13:30

Днями, в. о. начальника Вовчанської ДПІ Олег Логвінов провів зустріч з платниками на тему: «Застосування електронних сервісів ДПС».

Під час заходу посадовець розповів платникам податків переваги застосування Електронного кабінету та мобільного застосунку «Моя податкова». Повідомив, що з 1 травня 2024 року платники мають можливість отримувати за допомогою Електронного кабінету Витяг про стан розрахунків з бюджетом та фондами починаючи з 2013 року та в розрізі податків.

Зосередив увагу присутніх, що на вебпорталі ДПС у розділі «Онлайн-навчання» розміщується актуальна інформація з податкової звітності та розуміння оптимальних механізмів сплати податків, в т. ч. у вигляді відеороликів. Зокрема, у підрозділі «Сплата податків та єдиного внеску, повернення платежів з бюджету» розміщено матеріали «Перегляд стану розрахунків платників з бюджетом та фондами» та «Одержання платниками документу щодо стану розрахунків платників з бюджетом та фондами».

Також зазначив, що працівники Вовчанської ДПІ постійно нагадують платникам про можливість листуватися з ДПС за допомогою приватної частини Електронного кабінет та на зручності використання Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (ЗІР).