Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар з платниками податків у Харківській ДПІ

опубліковано 15 травня 2024 о 10:30

Заступником начальника ДПІ – начальником відділу податкових сервісів Харківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Харківській області Альоною Зеленковою проведено черговий семінар з платниками податків на тему: «Застосування електронних сервісів ДПС».

Під час заходу фахівчиня розповіла про можливості онлайн-взаємодії з податковою службою та сучасні і зручні електронні сервіси від ДПС. Зокрема, йшлося про функціональні можливості Електронного кабінету та мобільного застосунку «Моя податкова». Податківець повідомила, що за допомогою зазначених сервісів, платники податків можуть переглядати свої персональні дані – адресу, об’єкти оподаткування, борги по податкам, податкові повідомлення-рішення, отримати довідку про доходи, витяг з реєстру платників єдиного податку, витяг з реєстру платників ПДВ, переглянути стан розрахунків з бюджетом та інше.

Також нагадала платникам, що термін сплати податкових зобов’язань з ПДФО та військового збору, вказані громадянами у декларації про майновий стан і доходи, до 1 серпня 2024 року. Скористатися правом на податкову знижку за витратами 2023 року можна протягом усього поточного року до 31 грудня 2024 року включно.

Захід відбувся у конструктивному форматі, платники отримали вичерпні відповіді на свої запитання та друковану продукцію.