Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар – тренінг - це дієва допомога платникам податків

опубліковано 14 червня 2024 о 10:43

У приміщенні Центу обслуговування платників Шевченківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Харківській області відбувся черговий семінар – тренінг, за участю керівника Шевченківської ДПІ Оксани Скірди. 

Під час заходу посадовиця розповіла про переваги подання податкових декларацій в онлайн режимі на прикладі мобільного застосунку «Моя податкова», в якому у розділі «Послуги» є можливість також подати Декларацію про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки. 

Для цього необхідно обрати розділ «Подати Декларацію про майновий стан і доходи»; вказати суму витрат; зазначити реквізити банківського рахунку; прикріпити документи в електронному вигляді, підписати та надіслати до контролюючого органу.

Також Оксана Скірда звернула увагу на те, що для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), з метою подання декларації за місцем фактичного проживання, необхідно надати до територіального органу ДПС заяву про внесення змін за формою № 5ДР та пред’явити довідку про взяття на облік ВПО.