Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Великобурлуцька ДПІ: навчаємо, роз’яснюємо, допомагаємо

опубліковано 16 липня 2024 о 14:30

Працівниками Великобурлуцької ДПІ Головного управління ДПС у Харківській області постійно проводиться робота щодо  популяризації електронних сервісів ДПС України.

Зокрема під час зустрічі з платниками податків начальниця ДПІ Ірина Собенко нагадала про можливість листуватися з ДПС та надавати звітність за допомогою приватної частини Електронного кабінету.

Акцентувала  увагу на зручності використання Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (ЗІР) і мобільного застосунку «Моя податкова».  

Окрім того повідомила платникам про граничні терміни надання  податкової звітності, форми бланків звітності, нагадала про можливість скористатися правом на податкову знижку, як правильно заповнити реквізити платіжної інструкції під час сплати податків, про механізм сплати платежів з використанням єдиного рахунку  та інші питання.

Також фахівці ДПІ надали   практичну допомогу щодо подання звітності,  отримання довідок, витягів  та сплати податків через  Електронний кабінет. 

Податківці розповіли про особливості застосування РРО/ПРРО, безкоштовне програмне забезпечення ДПС України для роботи з ПРРО. 

Зазначили, що у разі виникнення питань платникам податків можна звертатися за телефонами: (0572)53994, (05752)940991, моб.0951178070.

«Надання якісного сервісу платникам – пріоритет у роботі Великобурлуцької ДПІ Головного управління ДПС у Харківській області», - наголосила Ірина Собенко.