Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками податків у Вовчанській ДПІ

опубліковано 24 липня 2024 о 11:45

Днями, під час спілкування з платниками податків начальник Вовчанської ДПІ Головного управління ДПС у Харківській області Марина Малюкіна поінформувала, що в Електронному кабінеті можливо отримати Витяг щодо стану розрахунків з бюджетом, починаючи з 2013 року за кожний рік окремо та в розрізі податків, зборів, а також єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – Витяг).

Крім цього, розроблено окремий функціонал для платників, які мають податковий борг на день подання Запиту про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами з даними органів ДПС (далі - Запит) стосовно розрахунку пені, яка буде нарахована у разі погашення такого  боргу поточною датою. Такий запит подається через Електронний кабінет, вхід до якого можна здійснити за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua або через офіційний вебпортал ДПС.

Також, платникам було повідомлено, що з метою спрощення процедур реєстрації платників ПДВ ДПС України на сьогоднішній день реалізована можливість подання в електронній формі одночасно із реєстраційною заявою платника ПДВ (за ф. №1-ПДВ) документів, які підтверджують відповідність особи критеріям обов’язкової реєстрації платника ПДВ.