Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Київській ДПІ надано платникам податків понад 41 тисяча адмінпослуг

опубліковано 11 жовтня 2024 о 11:00

У Київській ДПІ Головного управління ДПС у Харківській області відбулась чергова зустріч з платниками податків. 

Зустріч провела заступник начальника ДПІ – начальник відділу обліку платників та об’єктів оподаткування Вікторія Усенко. Під час заходу обговорені питання надання адміністративних послуг у Київській ДПІ. 

Фахівцями інспекції протягом 9 місяців 2024 року надано 41449 адміністративних послуг.

Актуальною серед відвідувачів ДПІ є послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, таких послуг надано 13028. Видано 2569 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Крім того, з початку року 3343 суб’єкти господарювання зареєструвались платниками єдиного податку, надано 7871 витяг з реєстру платників єдиного податку, 342 витяги з реєстру платників податку на додану вартість. Опрацьовано 453 звернення від фізичних осіб щодо підтвердження статусу податкового резидента України.

За цей час фахівці інспекції зареєстрували 4647 книг обліку розрахункових операцій та 1365 реєстраторів розрахункових операцій.

Протягом заходу платникам податків нагадали, що отримати послуги можна онлайн за допомогою сервісу «Електронний кабінет» (http://cabinet.tax.gov.ua).

Наприкінці зустрічі Вікторія Усенко нагадала, що актуальні реквізити бюджетних рахунків розміщені на сайті Державної податкової служби України в розділі «Рахунки для сплати платежів» «Харківська область» за посиланням https://kh.tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv