Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Гаряча лінія» з питань декларування доходів громадян

опубліковано 12 січня 2024 о 09:05

У Головному управлінні ДПС у Харківській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році. На запитання відповідала начальник відділу адміністрування податків і зборів з громадян та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС Юлія Баркова.

Під час спілкування громадяни запитували про  доходи, які підлягають обов’язковому декларуванню, про терміни подання декларації  та її форму. Цікавилися  можливістю декларування через Електронний кабінет. Також багато запитань стосувалось податкової  знижки, порядку заповнення декларації для її отримання та документів, що підтверджують витрати.

ГУ ДПС у Харківській області організовано проведення щотижневих «гарячих ліній» з питань декларування громадянами минулорічних доходів. Наступний захід відбудеться 18.01.2024.

Більше інформації щодо декларування доходів, розміщується на вебпорталі ДПС (https://tax.gov.ua/) та на субсайті ГУ ДПС у Харківській області (https://kh.tax.gov.ua/), а також у соціальних мережах.