Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Харківські податківці провели онлайн пресконференцію

опубліковано 17 січня 2024 о 13:59

Сьогодні фахівці Головного управління ДПС у Харківській області провели онлайн пресконференцію на тему: «Декларування доходів громадян. Податкова знижка».

Спікером на заході, який пройшов на платформі харківського Пресклубу, виступив провідний фахівець управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Харківській області Максим Кулєшов.

Під час заходу податківець розповів про особливості Кампанії декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року, яка стартувала з 1 січня 2024 року. Зокрема, він акцентував увагу, що Декларацію слід подавати за новою формою, яка затверджена наказом Мінфіну від 28.08.2023 №467.

Максим Кулєшов також звернув увагу, що Декларацію про майновий стан і доходи можна подати за вибором платника – особисто у Центри обслуговування платників, поштою, засобами електронного зв’язку, зокрема, через Електронний кабінет, у термін до 30 квітня 2024 року, а на податкову знижку – протягом усього року. 

Консультації щодо заповнення Декларації можна отримати за телефоном (057)702-20-90.

Слід зазначити, що  організація брифінгів та пресконференцій - одна із форм роз’яснювальної роботи, що здійснюється фахівцями Головного управління ДПС у Харківській області. Особливістю проведення таких заходів є те, що івент в реальному часі транслюється в Інтернет та соціальних мережах, зокрема, у Facebook  на офіційній сторінці податкової служби регіону та офіційній сторінці харківського Пресклубу.