Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа - «зелене світло» для підприємців

опубліковано 26 січня 2024 о 12:00

Харківські податківці провели онлайн зустріч з платниками податків, які є членами Асоціації приватних роботодавців. Передувало заходу – звернення Президента Асоціації Олександра Чумака на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Харківській області. Представників бізнес-спільноти цікавило питання оподаткування грантів, отриманих фізичними особами-підприємцями на ІІ та ІІІ групі спрощеної системи оподаткування, та необхідність відображення цих сум у податковій звітності.

Від податкової служби з підприємцями спілкувалась начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб-підприємців управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС Крістіна Кольченко. Посадовець роз’яснила нюанси податкового обліку грантових коштів відповідно до джерел їх походження. Також Крістіна Кольченко відповіла на питання, які порушувались під час заходу і стосувались оподаткування діяльності ФОПів. 

Таким чином, завдяки одному зверненню на Комунікаційну податкову платформу близько півсотні платників податків оперативно отримали професійні консультації. 

Комунікаційна податкова платформа – це ефективний майданчик для оперативної та якісної комунікації з громадськістю та бізнес спільнотою. Якісно. Сучасно. Оперативно!