Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено «гарячу лінію» з питань декларування громадянами своїх доходів

опубліковано 09 лютого 2024 о 10:00

У Головному управлінні ДПС у Харківській області відбулася чергова «гаряча лінія» на тему: «Декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році». На запитання відповідав провідний фахівець відділу адміністрування податків і зборів з громадян та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС Максим Кулєшов.

Зокрема, під час спілкування запитували як подати Декларацію про майновий стан і доходи та у який термі це потрібно зробити. 

Відповідаючи громадянам, податківець повідомив, що надати декларацію про доходи, отримані у минулому році, громадяни можуть через Електронний кабінет. Зробити це можливо з будь-якої точки світу. Головне – мати «електронний ключ», Інтернет та встигнути до 1 травня поточного року за Київським часом. 

Нагадуємо, що з метою роз’яснення фізичним особам - платниками податків порядку декларування своїх статків, правильності заповнення декларації, алгоритму розрахунку «податків до сплати» або розміру податкової знижки, у Головному  управлінні  ДПС у Харківській області щочетверга проводяться сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія».