Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відродження бізнесу на Харківщині - спільна справа

опубліковано 09 лютого 2024 о 13:15

Фахівці Головного управління ДПС у Харківській області взяли участь у черговому бізнес-семінарі «Лабораторія успіху», який відбувся у рамках започаткованої за сприянням Харківської обласної військової адміністрації програми «Школа малого бізнесу». У проєкті разом з податківцями беруть участь інші державні установи Харківщини, викладачі ВИШів, представники бізнесу та громадськості.

Захід відбувся у змішаному форматі: організатори проєкту та спікери знаходилися у залі засідань, а інші учасники - переглядали пряму трансляцію онлайн. 

Підприємці та ті, хто тільки бажає розпочати власну справу, дізналися про сучасні стратегії маркетингу та реклами, які допоможуть залучити більше клієнтів та просувати свій бренд на ринку. 

Учасники проєкту обговорили в прямому ефірі питання, які виникли під час заходу, зокрема щодо врахування витрат на рекламу при визначенні оподатковуваного доходу.

Нагадуємо, що на одному з таких занять харківські податківці розкриють питання «Підприємницька діяльність та оподаткування». Анонс заходу буде розміщено на сайті Харківської ОВА, субсайті ГУ ДПС та у соціальних мережах.