Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками податків

опубліковано 12 лютого 2024 о 09:30

Фахівцями ЦОП Індустріальної ДПІ ГУ ДПС у Харківській області під час зустрічі з платниками податків надаються роз'яснення щодо запровадженого дистанційного запису для отримання послуг у Центрах обслуговування платників, а саме  електронної черги.

Для запису в електронну чергу до ЦОП необхідно звернутись за телефоном «гарячої лінії» Контакт-центру ДПС  0-800-501-007, обрати напрямок натиснувши кнопку «6» (дзвінки безкоштовні зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів - за тарифами операторів мобільного зв’язку, щоденно (крім суботи та неділі) з 8 год. 00 хв. до 19 год. 00 хв., у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 18 год. 00 хвилин). Далі обрати адміністративну послугу та узгодити зручні дату і час візиту до ЦОП.

Попередній запис до ЦОП забезпечить можливість оперативного вирішення питань, не витрачаючи зайвого часу на очікування в черзі.

Податковою службою, також, запроваджено заходи для зворотного зв’язку з платниками після відвідування ними ЦОП (у тому числі, тих, які скористались інтерактивною чергою ДПС). Зокрема, проводиться опитування клієнтів щодо якості наданої послуги електронної черги для подальшого врахування в роботі та покращення рівня обслуговування.

Наразі на території України програмні комплекси з управління чергою використовуються у 420 Центрах обслуговування платників, у тому числі і в ЦОП Індустріальної ДПІ ГУ ДПС у Харківській області.

«Сервіс електронна черга розроблено задля комфорту платників податків! Тож економте свій час та ресурси, користуйтеся електронними сервісами податкової служби!» - зазначили податківці під час заходу.