Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Харківській ДПІ відбулася зустріч

опубліковано 06 березня 2024 о 10:30

У Центрі обслуговування платників Харківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Харківській області відбулася зустріч з платниками податків за участі начальника Харківської ДПІ Сергія Музики з питань застосування податкового законодавства та електронних сервісів ДПС.

Під час заходу податківець розповів про застосування РРО (ПРРО) в умовах воєнного стану. Зупинився на актуальних питаннях подання податкової та фінансової звітності за допомогою Електронного кабінету. Звернув увагу, що з 1 січня 2024 року Декларація про майновий стан і доходи подається за новою формою, яка затверджена наказом Мінфіну від 28.08.2023 №467.

Сергій Музика зауважив, що Декларацію можна подати, не відвідуючи ЦОП, в електронній формі. Зокрема, скориставшись електронним сервісом Державної податкової служби «Електронний кабінет».

Податківець підкреслив, що декларування доходів та своєчасна сплата відповідних податків і зборів є конституційним обов’язком громадян та їх особистою підтримкою держави.

Наприкінці заходу, кожен платник отримав вичерпні відповіді на свої запитання.