Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Чугуївській ДПІ відбулася зустріч з платниками податків

опубліковано 21 березня 2024 о 10:40

Начальник Чугуївської державної податкової інспекції Юлія Сурядна в приміщенні ЦОП провела зустріч з платниками податків.

Під час заходу розглядалися  актуальні питання податкового законодавства.

Начальник інспекції  акцентувала увагу платників податків, що триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року та роз`яснила випадки, за яких платники податку зобов`язані подати до податкового органу декларацію про майновий стан і доходи; випадки, за яких декларація не подається; способи подання декларації, терміни її подання та терміни сплати самостійно задекларованих сум податку на доходи фізичних осіб та військового збору.      

 Зауважила, що за допомогою мобільного  застосунку «Моя податкова»  у розділі «Послуги» є можливість подати податкову декларацію про майновий стан і доходи. Потрібно завантажити застосунок в AppStore або GooglePlay, ідентифікуватися онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП  будь-якого надавача.

Окрім того, під час спілкування  податківиця повідомила про порядок заповнення податкової декларації з податку на прибуток і додатків до неї, а також про виправлення самостійно виявлених помилок у раніше поданій звітності. Зупинилися на особливостях заповнення додатка МПЗ за 2023 рік платниками єдиного податку четвертої групи.