Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларування доходів громадян у фокусі уваги

опубліковано 05 квітня 2024 о 11:30

Відбулася онлайн зустріч фахівців Головного управління ДПС у Харківській області з представниками БФ «Єднання та допомога». 

Під час спілкування мова йшла про подання громадянами декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік. Присутнім, зокрема, нагадали, що громадяни, у яких виник обов’язок задекларувати доходи за минулий рік, повинні подати таку декларацію до 1 травня поточного року. 

Окрім того, податківці розповіли про можливість отримання відомостей про доходи за минулий рік у застосунку «Моя податкова» або у меню «ЕК для громадян» приватної частини Електронного кабінету. 

Податківці відповіли на запитання учасників заходу та рекомендували користуватися роз’ясненнями Державної податкової служби України, які розміщені у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі на вебпорталі ДПС. 

Нагадуємо, що асоціації платників податків та громадські організації можуть звертатися з пропозиціями щодо проведення заходів, у т. ч з питань декларування громадянами доходів за минулий рік, за електронною адресою kh.ikc@tax.gov.ua