Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочий візит в.о. першого заступника Голови Державної податкової служби України Владислава Бугасова на Харківщину

опубліковано 02 липня 2024 о 10:00

З нагоди Дня Конституції України та напередодні професійного свята Дня податківця з робочим візитом на Харківщині був в.о. першого заступника Голови Державної податкової служби України Владислав Бугасов.

У рамках візиту Владислав Бугасов відвідав Центри обслуговування платників, поспілкувався із працівниками та відвідувачами ЦОПів. Зустрівся з колективом Головного управління ДПС у Харківській області та висловив слова підтримки податківцям, які продовжують виконувати свої професійні обов`язки, незважаючи на воєнну агресію, а також привітав колег зі Святами. Від імені в.о. Голови ДПС України Тетяни Кірієнко вручив Подяки фахівцям ГУ ДПС області за відданість справі, активну громадянську позицію, сумлінну працю та з нагоди відзначення професійного свята – Дня податківця України. 

Окремо під час спілкування з керівництвом ГУ ДПС у Харківській області обговорили ряд важливих питань, зокрема, щодо боротьби з «тіньовим» сектором економіки та організації роботи регіональної податкової служби в умовах воєнного стану, забезпечення безпеки працівників і організації безперебійної роботи з надання платникам податків кваліфікованої допомоги та адміністративних послуг.